Despre noi

Sport Club Juvenil este club sportiv de volei înființat în anul 2008, având certificatul de identitate sportivă nr.0040316 eliberat la data de 25-08-2009 și are în pregătire .... copii . De asemenea are înscrise în competițiile naționale ..... echipe, toate acestea se fac și sau făcut din fonduri proprii care reprezintă, sponsorizări și cotizații ale părinților, totodată Sport Club Juvenil are sportive la lotul național de volei a României, toate acestea fiind făcute cu eforturi proprii.

Scopul  ASOCIAŢIEI  SPORT CLUB  JUVENIL BRAŞOV este:

-să dezvolte si sa educe personalitatea tinerilor si copiilor, in plan intelectual, psihologic, moral si fizic prin practicarea sportului; sa stimuleze creativitatea, abilitatile si sa consolideze cultura generala a tinerilor prin sport.

-să promoveze o mai buna integrare sociala a tineretului, prin atragerea in practicarea unor activitati sportive in vederea educarii un stil de viata sanatos si preventiei unor comportamente de risc.

sa organizeze şi sa administreze activităţi sportive, sa promoveze una sau mai multe discipline sportive, practicarea acestora de către membrii săi şi participarea la activitaţi şi competiţii sportive.

Clubul are ca obiect de activitate următoarele:

-participarea la competiţiile oficiale organizate de Federaţia Română de Volei, cu respectarea regulamentului ce se impune;

-pariiciparea la competiţiile oficiale impuse de Federaţia Internaţională de Volei;

-organizarea si administrarea activitatii sportive proprii pe ramura de sport volei;

-organizarea si administrarea activităţii sportive proprii;

-organizarea de competiţii proprii si participarea la alte competiţii sportive;

-organizarea de stagii, tabere, cantonamente, alte forme de pregătire si refacere;

-promovarea, organizarea de competitii si participarea la alte competitii in domeniul altor jocuri logice si sporturi ale mintii care pot contribui la dezvoltarea calitatilor si abilitatilor sportive.

-editarea de pagini web, reviste, pliante, broşuri, alte materiale tipărite pentru evidenţierea activităţii sportive proprii si pentru mediatizarea rezultatelor sportive in rândul publicului.

-participarea la programul naţional „Sportul pentru toţi”.

Read 1201 times

Urmariti ASC JUVENIL VOLEI BRASOV in social media .